Dørmontage er nogle gange let, andre gange er det virkelig besværligt

31 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Nogle mennesker er virkelig bekymrede for det med at der skal sættes en ny dør i ens hus, fordi det enten kan blive en pige eller dreng alt efter, hvordan forløbet kommer til at udspille sig.

Hvis man har at gøre med et helt nyt hus, så kan man ofte konstruere det efter, hvordan døren skal være det givne sted, måske alle steder, eller man kan lave dørene, så de passer dertil, så det bliver forholdsvist let at montere dem.

Har man at gøre med, at man skal udskifte en dør med en ny, så er det meget interessant, hvordan det kommer til at forløbe, og det handler atter om, hvorvidt døren er lavet til at kunne passe til dørkarmen, eller man har købt en dør i forvejen, som man gerne vil bruge her.

Så skal der virkelig planlægges.

Gør det let eller svært for dig selv med dørmontage

For hvis døren ikke passer, skal man så ændre ved døren eller dørkarmen?

De fleste døre er jo lavet efter nogle meget fine dimensioner, hvor hvis man har et gammelt hjem, så kan dørkarmen være skæv og have rykket sig, alt efter tidens tand med videre.

Så kan det nok være lettest at ændre døren dertil, men hvis det ikke bliver pænt, så er det måske bedst at starte forfra med at finde en ny dør.

Selv når man har fået sat døren op ved at ændre ved hængslerne og tilpasset dørkarmen, så kan det være, at den knirker eller binder.

Det er nogle ting, som man kan forsøge at ændre, så det hele ender med at passe sammen.

Dog er det lettest imidlertid, hvis man ikke vælger at gøre det selv, men man vælger at få nogle professionelle til at tage sig af den her dørmontage, så der er større chance for, at det ender lykkeligt.

Flere Nyheder