Elegance og raffinement med Herman Miller Sayl

Skal hjemmekontoret indrettes med stil, og ønsker du samtidig at sidde behageligt hele dagen igennem? Så bør du vælge din kontorstol med omhu – det er ikke her du bør spare. Du bør i den forbindelse tage et kig på den smukke Herman Miller Sayl kontorstol.

Herman Miller Sayl – en smuk og futuristisk stol

Hvis du synes at den klassiske Herman Miller Aeron er lidt for stor en mundfuld til dit beskedne hjemme kontor kan du med fordel tage et kig på Herman Miller Sayl.

Herman Miller Sayl er et af de nyeste skud på stammen inden for Herman Miller kontorstole og formår at kombinere æstetik med funktionalitet på et højt plan. Selv om dit hjemme kontor er placeret i familiens dagligstue eller spisestue vil du med en Herman Miller Sayl ikke få en decideret kontor stemning i dette rum.

Herman Miller Sayl er med sin diskrete æstetik designet til at glide ind i omgivelserne på en helt anden måde en sin berømte storebror. Det betyder at Herman Miller Sayl slet ikke er så imposant og dominerende i sin fremtoning som Herman Miller Aeron, men stadig lige så behagelig at sidde på. Herman Miller Sayl understøtter nemlig kroppen på samme måde som alle de andre Herman Miller modeller, og har i lighed med resten af stolene i serien ergonomien i top.

Du vil ikke fortryde at du valgte en Herman Miller Sayl. Og hvis du synes at nyprisen på en Herman Miller Sayl er lige pebret nok kan du finde stolen billigt i en refurbished model hos ValueShop.

Køb din Herman Miller Sayl hos ValueShop og spar penge

Når du køber din second hand Herman Miller Sayl hos ValueShop vil du få en brugt Herman Miller kontorstol som faktisk står som ny. Du kan finde de flotte Herman Miller Sayl kontorstol i den online shop på ValueShop.dk.

Related posts