En massagepistol er let og behændig at have med omkring

Kender vi ikke alle sammen det med, at vi lige får sat os forkert lidt for længe, så en muskel sætter sig på tværs?

Eller vi kan mærke en markant myose i kroppen, som bare har siddet der lidt for længe, eller man er så stiv i betrækket, at man bare godt kunne bruge den opløftende og opløsende fornemmelse ved, at man lige fik sig en massage?

Desværre står du i lufthavnen, og her er der ikke nogle af de der lækre massagestole, som du ellers havde set i en anden lufthavn – og du har af gode grunde heller ikke nogen i din taske…

Desuden er du alene, så der er ikke rigtig hjælp at hente fra en anden, der kunne løsne spændingerne op i din krop, men du kan faktisk godt selv nå det område, hvor det generer dig, på din krop, men det er bare svært at få med hånden.

Tag så den massagepistol frem!

Her vil det virkelig også virke for upassende at gå hen til en fremmed og høre, om vedkommende lige kunne massere dig en smule.

Det er ikke fordi alene, vi danskere er reserverede, men det er noget intimt med sådan en massage, som man ikke deler ud af til alle og enhver.

Og den nærmeste massageklinik er langt væk.

Det er her, du skal være på forkant i den forstand, at du har en massagepistol med dig!

Den er let at pakke, den fylder ikke så meget, og den kan hjælpe med at løsne op på mange problemer i kroppen, som du endda også selv kan benytte.

Måske kan det så være, at andre vil tro, der er tale om noget andet, hvis de ser den i en speciel udgave, men de skal da bare tænke deres – og så tager man den jo heller ikke så meget frem generelt.

Hvor skal du købe den?

Jo, det gør du da hos https://www.altermed.dk/da/massagepistol-c-178/ 

Related posts