Få den bedste behandling af din Volvo i Brøndby

13 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Ejer du en eller flere biler? Så bør du have kontakt til et godt lokalt autoværksted. Selv en bil af nyere dato kan få brug for hjælp fra en automekaniker. Og så er det en god idé at have sådan én i baghånden.

Vælger du en automekaniker med speciale inden for netop din bils mærke er du ydermere garanteret den optimale behandling. Er du således i besiddelse af en Volvo kan du med stor fordel tage kontakt til Bilhuset Frederiksen i Brøndby hvis du samtidig er bosat på den københavnske vestegn.

Hvorfor vælge Bilhuset Frederiksen?

Der er mange gode grunde til som Volvo ejer at lade Bilhuset Frederiksen forestå alt hvad der vedrører service og reparation.

Volvo

Bilhuset Frederiksen er i besiddelse af et særdeles vel udrustet autoværksted med intet mindre en tolv værkstedslifte. Dette giver Bilhuset Frederiksen mulighed for at servicere mange biler på samme tid, og dermed garantere korte ventetider i forbindelse med såvel service som reparation eller udskiftning af dele. Bilhuset Frederiksen servicerer og reparerer således årligt over 1500 Volvo biler, og kan tilbyde de bedste rammer i forbindelse med reparationer i alle størrelsesordener.

Uanset om du blot skal have rettet en Bilka bule eller have udbedret skade efter et stenslag kan Bilhuset Frederiksen hjælpe dig – hurtigt og kyndigt. Hos Bilhuset Frederiksen finder du udelukkende dygtige og erfarne personaler i form af automekanikere og service teknikere som står klar til at hjælpe dig med din Volvo.

Samtlige medarbejdere tilknyttet Bilhuset Frederiksen holder løbende deres kompetencer ved lige gennem kurser og efteruddannelse, og er således altid up to date med de seneste standarder. Dette er din garanti for at din Volvo får den bedst mulige behandling når du overlader service og reparation heraf til Bilhuset Frederiksen.

Du kan altid kontakte Bilhuset Frederiksen for en uforpligtende snak om din og din bils behov for service eller reparation. Klik ind på https://www.bh-f.dk/volvo og få yderligere information.

Flere Nyheder