Få din bolig inkluderet i dit testamente

07 juni 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Der er mange gode fordele ved at hyre en boligadvokat, når man kan købe en ny bolig. En af dem er at få lavet et testamente. Det er især relevant, hvis man har været gift før og har børn fra tidligere ægteskab. Det gælder også hvis det kun er en af jer der køber og du gerne vil sikre at din ægtefælle ikke skal forlade jeres fælles hjem, hvis du dør. 

Din boligadvokat kan hjælpe dig med at lave et testamente, hvis din ægtefælle får en periode til at finde en ny bolig før den bliver solgt eller kan blive resten af livet. Det vil selvfølgelig have en stor betydning for dine børn og arvinger. Din boligadvokat kan også råde og vejlede dig til hvad der passer bedst i din situation. Du kan læse mere her https://eboligadvokat.dk/testamente/.

eboligadvokat

Andre fordele ved en boligadvokat

Det er ikke den eneste fordel der er ved at hyre en boligadvokat. Der er mange. En af dem er at tage din boligadvokat med i banken, når du skal forhandle betingelserne for dit boliglån. De fleste af os er ikke er erfarne forhandlere og vi glemmer, at en bank er en forretning på lige fod med alle andre og vores bankrådgiver er ansat af banken.

Så han er ansat til at sørge for at banken får den bedste handel og ikke ikke dig. Din boligadvokat derimod er ansat af dig, til at sikre at du får den bedste handel. Så med mindre at du selv er hard core forhandler, så overlad det til din bankrådgiver og det er også en god ide at bede flere banker om et tilbud. 

Der kan være mange penge at spare på ens lån ved at bruge tid på at forhandle. Selv så fordele, kan betyde flere hundrede tusind kr. på en periode over 30 år.

Flere Nyheder