Få en helt ny båd med epoxy resin

Hvis du er bådejer og er ved at være træt af små lappeløsninger, som alligevel aldrig rigtig bliver helt godt eller særlig flot, så læs med her og find ud af, hvordan du nemt kan give hele din båd en overhaling, så den ser ud som ny igen! 

Mange har fået øjnene op for epoxy resin de sidste par år. Rigtig mange får lagt epoxy gulv i hjemmet og det ses egentlig bare mere og mere over alt. Epoxy resin er kort sagt en voldsomt stærk lim, som kan holde stort set alt sammen og lappe alt sammen – uanset hvilket materiale det så er. 

Derfor er det også det perfekte produkt at anvende på din båd. En båd får mange skrammer og slidte dele jo flere år der går. Havet er hårdt for en båd og derfor er der også enormt meget arbejde og vedligeholdelse, der følger med som bådejer.

Fordi der er så meget arbejde i en båd, så vil man også gerne finde gode produkter, som man bare ved virker hver gang. Det gør epoxy resin! Du får et utroligt effektivt produkt, som er nemt og ligetil at arbejde med. 

Brug dit epoxy resin på lige det materiale du ønsker

Når du køber epoxy resin, så kan du bruge det overalt på din båd. Epoxy giver en flot overflade på træ, metal, keramik, plast, maling, læder, stof og meget mere. Som sagt, kan det bruges på stort set alle materialer, hvor man ønsker en lækker overflade.

Du kan få et glasklart epoxy resin system, som har to hærdere – en langsom hærder til tykke støbninger og en hurtig hærder til mindre projekter. Du kan derfor både lappe og vedligeholde alle små og store ting på din båd med epoxy resin. Det har aldrig været nemmere at give sin båd en lækker overhaling!

Related posts