Få hjælp til oprettelse af billig hjemmeside

Nu om stunder har alle virksomheder – store såvel som små, og uanset branche eller ydelse – brug for en hjemmeside. Hjemmesiden er dit firmas ansigt udad til. Det er de færreste, som vil kunne tage en virksomhed alvorligt, hvis ejeren eller de ansatte ikke har en henvisning til virksomhedens eget domæne med en dertil hørende hjemmeside på enten visitkort eller i email signaturen.

Hjemmesiden er vigtig i forhold til såvel kundekontakt som når det handler om profilering af virksomheden over for diverse samarbejdspartnere, leverandører og andre vigtige interessenter. Derfor er det essentielt, at du som indehaver af – eller marketing ansvarlig for – en virksomhed kan stå inde for den hjemmeside, som er virksomhedens digitale visitkort.

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?

Mange virksomheder – især de nystartede af slagsen – gruer for omkostningerne ved at få fremstillet en hjemmeside. Der hersker en udbredt fordom omkring alt hvad der er digitalt – og især de mennesker som beskæftiger sig hermed. Og hvor det kan have sin rigtighed, at mange bureauer forlanger fuldstændig ublu priser for digitalt design og udvikling, findes der altså også bureauer, som ikke gør.

Du bør altid være opmærksom på hvad et bureau prøver at sælge dig, når du står for at skulle have fremstillet en hjemmeside. Det er nemlig slet ikke sikkert, at du har brug for alt det, de prøver at proppe i pakken. Er du eksempelvis indehaver af en mindre håndværker virksomhed, og har du primært brug for en hjemmeside med information om dine ydelser og en kontakt formular til potentielle kunder, har du ikke brug for den helt store forkromede løsning med webshop og tillpasset kode.

Hos Dam Studio kan du få produceret en hjemmeside som passer præcist til dine behov, uden at det behøver at vælte virksomhedens budget. Få et tilbud på en billig hjemmeside på damstudio.dk

Related posts