Gør aftensmaden let

01 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Vi kender det alle sammen – du kommer hjem fra en lang dag på arbejde eller studie, og du skal nu til at finde ud af noget aftensmad. Det kan godt være lidt af en udfordring at finde på noget mad, der er nærende og lækkert, men også hurtigt at lave. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give nogle bud på, hvordan du kan gøre aftensmaden let i hverdagen. 

 

 

1. Lav store portioner

Hvis du en søndag aften står og laver en kæmpe portion lasagne, hvorfor så ikke fryse resten ned? Du kan gemme en portion til dagen efter, så du har noget nemt aftensmad, når du kommer hjem. Men frys resten ned, så du altid har noget, som du kan tage op fra fryseren. Det er meget nemmere for dig, i stedet du skal nøjes med en skål havregryn til aftensmad.

 

2. Lav et madbudget

Du kan også gøre det mere let for dig selv, ved at lave et madbudget. Her kan du for hver dag skrive, hvad du skal lave af aftensmad og så handle ind til det herefter. Så har du altid mad i køleskabet, så du ikke skal bryde hovedet med at få handlet ind på vejen hjem. Det kan være en kæmpe hjælp i hverdagen, hvor du også skal have hentet børnene i institution eller fritidshjem. Med et madbudget har du et bedre overblik, og du ved lige præcis, hvad du skal have hver dag.

 

3. Køb take away

Take-away er også en dejlig nem løsning at tage, hvis hele din dag er ramlet sammen. Du kan sagtens finde take-away løsninger, der ikke er McDonalds, men derimod noget andet lækkert mad. Du kan gøre en dag i ugen til en fast take-away dag, så du gør det lettere for dig selv at få planlagt ugen. Det kan være en dag, hvor du ved du har meget overarbejde, eller du skal nå en masse, så kan take-away være en fin løsning. 

Flere Nyheder