Hvad kan jeg opnå med emaljering af badekar?

24 september 2021
Astrid Pedersen

Når du lader en badekarsmaler forestå emaljering af dit badekar, får du som resultat et smukt og skinnende badekar der nærmest står som nyt. Der skal nemlig sjældent mere end en frisk emalje til førend badekarret atter bliver lækkert og indbydende.

Er den nye emalje påført af dygtige, erfarne fagfolk kan du være sikker på at dit badekar vil holde sig flot i mange år. Og så kan dit badekar faktisk gå hen og blive et decideret aktiv for din bolig.

Et badekar i eget badeværelse føjer værdi til din bolig

Huse og lejligheder med badekar er nemlig temmelig efterspurgte på det danske boligmarked i disse. Dage. Efter mange år ude i kulden er badekar ved at blive ganske moderne igen.

Især småbørns familier kan se fordelen ved at have et badekar i eget hjem. De små synes det er en del sjovere at få deres aftenbad i et lækkert og rummeligt badekar, hvor man kan lege med badedyr og blæse bobler, end det er at blive vasket i en balje placeret i en snæver bruseniche.

Badekarret er genialt når der skal sættes store mængder tøj i blød, hvilket de fleste småbørns forældre får behov for en gang imellem. Endelig er det en del nemmere for mor og far at få en afstressende spa oplevelse når den kan foregå inden for matriklens fire trygge rammer uden at der skal bookes babysitter og reserveres værelse på et dyrt hotel.

Derfor er boliger med badekar i høj kurs i disse år. Du sparer altså ikke alene en god sjat penge ved at lade dit badekar emaljer i stedet for at skrotte det. Du kan også opnå en værdi forøgelse af din ejendom.

Du kan læse mere om renovering og emaljering af badekar og få et skarpt tilbud hos Emaljespecialisten på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder