Hvor kan jeg finde en kaffevogn i Randers?

Du kender sikkert fortrinsvis de smarte kaffevogne og kaffeknallerter som et fast indslag i gadebilledet. Det er populært for de fikse mobile kaffebarer at tage opstilling på torve, nær stationer og tæt på større arbejdspladser, hvor de mange kunder er. Men du kan faktisk selv booke en kaffeknallert til dit private arrangement.

Book en kaffevogn når der skal være fest

Skal du afholde en fest med et større antal gæster har du sikkert overvejet at få hjælp til catering – eller i hvert fald at lave en del af maden på forhånd, så du ikke skal slås med det på selve dagen. Den mulighed har du ikke rigtig når det gælder kaffe til gæsterne.

Kaffe skal helst brygges i forbindelse med servering – ellers bliver den ellers velsmagende og opkvikkende drik hurtigt kedelig og flad. Det betyder at du og din kaffemaskine får rigtig travlt efter middagen, hvis der skal brygges kaffe til samtlige gæster. Og du skal ud og have fat i et temmelig stort antal termokander hvis kaffen skal kunne holde sig varm. Hvis du ønsker at slippe for dette besvær, og samtidig gerne vil byde dine gæster andet end en flad omgang termokande kaffe, kan du med stor fordel booke en kaffeknallert eller en kaffevogn.

Konceptet er at en ombygget kabine scooter med espresso maskine lægger vejen forbi din festivitas og serverer friskbrygget kaffe til gæsterne. En kaffeknallert er bemandet med en såkaldt barista, som er oplært i at betjene den professionelle espresso maskine, og således kan fremtrylle samtlige varianter af velsmagende kaffe.

Uanset om dine gæster foretrækker espresso, caffe latte, americano, cortado, macchiato eller måske en cappuccino vil kaffen blive serveret med et smil. Og skulle der gemme sig en enkelt gæst eller to som foretrækker en traditionel filterkaffe vil både du og din kaffemaskine uden problemer kunne efterkomme dette krav.

Book din kaffeknallert via https://kaffeexpressen.dk/kaffevogn-randers/ 

Related posts