Industriskilte bruges af mange som pynt derhjemme

Der er steder, hvor man kan få lavet helt nye industriskilte. Det er blandt andet hos https://www.id-marking.dk/ .

Det er forretninger, foreninger, butikker, konglomerater, industrier og meget andet, som får lavet den slags skilte, der gerne skal fremhæve dem selv, deres virke, deres produkter med videre og gerne på en bæredygtig måde, der er tidssvarende.

Og så er der dem, der går på jagt på genbrugspladser, hvor man må den slags, eller hos skrothandlere, kræmmermarkeder, messer dedikeret til større sager med mere for at finde ældre industriskilte, som de kan pynte op med derhjemme.

Det er næsten en hel industri i sig selv at anskaffe den slags skilte, og det behøver ikke at være fra et kendt firma, og det giver kun ekstra patina, hvis de er lidt ødelagte i det.

Faktisk skal det helst ikke være nye industriskilte, for de er ikke i lige så høj kurs.

Man kan dekorere med den slags skilte på mange måder

Man skal gerne have plads til den slags skilte, og det ser man blandt andet i meget hippe lejligheder, hvor man går efter det rustikke look, og der er højt til loftet, så der er godt med plads til at have dem hængende.

Sådan nogle industriskilte er nemlig store, så man er nødt til ofte at hænge dem op, og det kan kræve lidt i sig selv, så de ikke fylder for meget på gulvet.

Måske kan man endda stadig sætte strøm til dem, så de blinker eller lyser op, som de gjorde, da de havde deres storhedstid.

Andre gange nøjes man måske bare med en del fra et oprindeligt industriskilt, som man kan få plads til.

Det kan være en bid eller et udsnit af skiltet, eller man bare nøjes med et enkelt eller flere bogstav(er), som man så endda kan sætte sammen for at skabe specielle budskaber!

Related posts