Invester i en lækker Jeep Jeep Compass 4xe

25 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Inden for det seneste årti er den amerikanske bil fabrikant Jeep hoppet med på den grønne bølge og er begyndt at fremstille hybrid biler i top kvalitet. Seneste skud på stammen er Jeep Compass 4xe – en heftig hybrid i absolut top klasse når det handler om både sikkerhed og køre egenskaber.

Den lækkert designede Jeep Compass 4xe er en rigtig kraftkarl, og kan prale af en stærk motor såvel som et batteri med lang holdbarhed og levetid. Jeep Compass 4xe er den første Jeep model som har opnået level 2 i autonom kørsel og sikkerheds udstyr som standard.

Alt udstyr i Jeep Compass 4xe er gennemtænkt ned til mindste detalje, og elektronikken i den rummelige bil er top of the line. Jeep Compass 4xe er blandt andet forsynet med skiltegenkendelse, træthedsovervågning, udvidet nødbremse, en intelligent hastighedsfunktion, og en kørebane assistent, der genkender cykler og fodgængere.

Du kan glæde dig over den smarte app som gør det let for dig t lokalisere ladestandere når du er på tur, lige som du ved hjælp af appen kan skaffe dig et overblik over bilens generelle sundheds tilstand. Og med førerassistentsystemet Highway Assist, i kombination med Adaptiv Cruise Control får du maksimal tryghed på vejen idet bilen selv kan holde sig på vejen og bremse ned i passende længde til forankørende biler.

Hvor kan jeg finde en Jeep hybridbil?

Hos ATbiler finder du den nye Jeep Compass 4xe i stort udvalg. ATbiler er specialister inden for Jeep, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil som dækker dine og din families behov. Så er du bosat nær Fredericia, Give, Horsens eller Vejle kan du med fordel kontakte ATbiler når du ønsker at forhøre dig om muligheden for køb af Jeep Compass 4xe.

Klik ind og læs mere på ATbiler.dk

Flere Nyheder