Lån penge uden at stille sikkerhed

By | 25/01/2020

Hvis man ikke kan stille sikkerhed eller har tid til at banken bruger 2-3 uger på at gennemgå ens låneansøgning, kan et lån i en internet bank være en mulighed.

Her tager låneprocessen ofte mindre end 24 timer og der bliver ikke bedt om sikkerhed eller spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Der kan være mange gode grunde til at banken vælger ikke at ville låne uden sikkerhed, men det hjælper ikke meget, hvis behovet for en ny bærbar for at kunne gennemføre et studie er umiddelbart. Lån penge og forsæt dit studie og betal af over nogle måneder. 

Få et kviklån

Ofte er et lån via en internetudlåner ikke meget dyrere, end hvis du låner i banken. En af årsagerne til det er, at de ikke skal bruge penge på at have filialer. At de er dyrere skyldes at de ikke kræver sikkerhed og risikoen derfor er noget højere. 

Derfor kan det også være fristende at tage et lån og bruge det på ingenting eller en sjov tur i byen. Det anbefales i midlertidig ikke, da det hurtigt kan blive skuen uden ende og du kan ende med at låne penge for at dække gammel lån. Lån derfor kun, hvis du skal og kun til det du oprindeligt havde tænkt dig. Som til en bærbar, en ny telefon, en uforudset regning eller hvis vaskemaskinen går i stykker. 

Få 3 sammenlignelige lån

Da låneprocessen er så hurtigt, er det en god ide at ansøge om 3 lån hos 3 forskellige udlåner og efterfølgende sammenligne dem. Husk det skal være muligt at sammenligne. Her er det især ÅOP du skal kigge på. Hvad vil de forskellige lån koste dig i renter, hvis du var et år om at tilbagebetale. Ved at kigge og sammenligne ÅOP, vil det være muligt at finde det billigeste lån. Husk også at tjekke lånevilkårene.