Lad en dygtig snedker fremstille dit nye plankebord

26 november 2020
Astrid Pedersen

Er du i markedet efter et lækkert plankebord i høj kvalitet – og må det helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så kan du med fordel finde det hos Hipstory.

Hipstory er en odenseansk baseret snedker virksomhed som har specialiseret sig inden for produktion af billige plankeborde. Hos Hipstory finder du et stort udvalg af plankeborde i varierende udformninger og størrelser – og udført i forskellige massive træsorter.

Fælles for de mange plankeborde du finder hos Hipstory er at de holder en utroligt lækker og solid kvalitet, og alle er håndfremstillet af en faguddannet snedker. Du får, med andre ord, et billigt plankebord uden at skulle give køb på dine høje standarder når du køber dit plankebord hos Hipstory.

Hvem er Hipstory?

Historien om Hipstory går tilbage til 2015 hvor de første plankeborde fremstillet af Simon William Bukdahl Brask, en af Odenses dygtige iværksættere, som står bag flere værksteder og show rooms rundt omkring i landet.

Konceptet med billige plankeborde i høj kvalitet blev hurtigt populært – ikke mindst fordi de flotte plankeborde fra Hipstory kan passe ind i et hvilket som helst designer hjem. Et Hipstory plankebord kan du have glæde af i mange år. Det flotte, rå design bevirker at dit plankebord sagtens kan tåle at få lidt tæv i hverdagen – det vil blot sætte sig som patina i den lækre overflade.

Hvert eneste unikke plankebord er fremstillet i hånden på Hipstorys eget værksted i Kerteminde og bærer tydeligt præg af ægte snedker håndværk. De fleste møbler, du finder hos Hipstory, er produceret i enten ovntørret egetræ eller svensk træ, og behandlet med olie eller voks. Du kan se det store udvalg af flotte plankebord i forskellige størrelser og udformninger i den online shop på Hipstory.dk, eller du kan køre forbi et af virksomhedens showrooms og finde det perfekte plankebord.

Flere Nyheder