Malermester på Fyn – find ham, der skal hjælpe dig!

09 juli 2021
Camilla Skøtt

Bor du på Fyn, og har du et hus eller en lejlighed, der trænger til en omgang maling? Så har du brug for en malermester på Fyn til at hjælpe dig – og vi ved, hvordan du finder den helt rigtige.

Står du og kigger på det afskallede træværk, eller er det pletterne på væggene og de gulnede lofter, der fanger din opmærksomhed? Og ønsker du det hele væk, så du i stedet kan kigge på en nymalet facade eller flotte hvide vægge og lofter? 

Når du skal finde en malermester til at levere din drøm, er det vigtigt, at du vælger den rette. En der yder høj service, bruger produkter af god kvalitet og som er rar at have på besøg i hjemmet, mens arbejdet står på.

To tips til at finde en dygtig maler

1) Søg lokalt

Allerførst bør du starte din søgning lokalt. Kan du finde en malermester i dit område, kan du støtte det lokale erhvervsliv og spare miljøet for den forurening det medfører, hvis maleren skal køre hele vejen fra Skagen til Fyn.

Og når vi siger lokalt, så behøver det ikke nødvendigvis at være en maler fra Ringe, hvis det er der, du bor. Vi ville søge lidt bredere, hvis det var os; på Fyn. Så er der bedre chancer for at få et godt tilbud.

2) Få tre tilbud

Apropos tilbud kan du med fordel sørge for at få tre forskellige af slagsen. Det er nemlig en unik mulighed for at kunne sammenligne både pris og kvalitet på tværs. Og husk, at du ikke altid skal vælge den maler, der tilbyder den laveste pris – det er nemlig ikke nødvendigvis det bedste tilbud. Det bedste tilbud får du derimod, hvis du vælger det, hvor der er sammenhæng mellem pris og kvalitet, og hvor du får det, du efterspørger.

Flere Nyheder