Opdag smukke uroer fra mærker som Gamcha

En uro er et af de bedste redskaber til at underholde baby med. Uroen er spændende at se på, og baby lægger mærke til bevægelser, når han/hun er for lille til at bemærke farver og andre ting. 

En uro er derfor helt ideel at hænge over babysengen eller puslebordet. Baby får noget underholdende at kigge på, og du får nemmere ved at skifte ble eller få baby til at falde i søvn.

 

Opdag nepalesiske uroer fra mærket Gamcha

Mærket Gamcha står nogle virkelig fine uroer. De er fremstillet i utrolig lækre materialer som 100% New Zealandsk uld. Uroerne er derfor fri for skadelige kemikalier. Desuden er de produceret med omtanke for at forbedre levevilkårene for Nepalesiske familier. 

Uroer fra Gamcha kommer i utrolig mange fine former og farver. Det er alt fra en uro med et mix af forskellige dyr til en uro med luftballoner og skyer, med regnbuer eller med stjerner og måner. Der er mange utrolig fine udgaver. 

Materialevalget og det at uroerne er håndlavede, gør dem ekstra fine og yderst holdbare. Er du i tvivl, så kommer her en opsummering på, hvorfor du skal vælge en uro fra Gamcha:

– Håndlavet af slidstærkt uld – 100% New Zealandsk

– Smukke uroer i mange forskellige varianter

– Fremstillet med omtanke for Nepalesiske familier

– Uroerne er fri for skadelig kemikalier

– En skøn gave til den kommende mor og far 

Shop smukke uroer fra Gamcha online 

Hvor kan du finde de fine uroer fra Gamcha? Det kan du helt sikkert i flere babybutikker. Men du finder også et bredt udvalg hos Loukrudt.dk. Denne webshop rummer et væld af udstyr til baby heriblandt uroer. 

Det er en super god webshop, hvor du altid kan finde prisfornuftige tilbud på lækre mærker som Gamcha. Her kan det klart anbefales at shoppe ting til baby eller gode gaver!

Related posts