Populært sexlegetøj til kvinder

Der er muligvis ikke noget, der slår din højre hånd, når det kommer til onani, men indimellem kan det alligevel være rart med lidt afveksling. Og pirrende, ikke mindst. For eksempel i form af sexlegetøj. Den fynske sexshop Belugi giver deres bud på tre forskellige stykker legetøj til kvinder, der kan give nye oplevelser i soveværelset.

Klitorisvibratoren er et sikkkert hit hos de fleste. De fås i forskellige styrker, farver og former, men en af de modeller, der klarer sig rigtig godt, er LELO Lily 2. Denne vibrator har et eksklusivt udseende, og så fås den desuden med forskellige dufte, der yderligere stimulerer oplevelsen.

Magic Wand er også et godt bud på et legetøj, der kan give dig nye, intime oplevelser. Vibratoren kan bruges både indvendigt og udvendigt, ligesom den kan bruges til intimmassage og kropsmassage. Du kan altså sagtens bruge den alene, men også med fordel inddrage din partner i legen.

Kaninvibratoren er måske det mest populære produkt i kategorien. Her får du en dildo og en klitorisvibrator i samme produkt, og dens vibrationer vil helt sikkert tage dig med til nye højder.

Når du har fundet ud af, hvad dit næste sexlegetøj skal være, så kan du købe det med prisgaranti hos Belugi.

Related posts