Wheat kombinerer funktionalitet og design

01 marts 2017
Amalie
Wheat kombinerer funktionalitet og design

Hjemmesiden Funky Little Monkey sælger en lang række produkter tiltænkt familiens yngste, blandt andet baby- og børnetøj af højeste kvalitet. Et af de tøjmærker, som kan købes på siden, er Wheat. Wheat er kendt og anerkendt for sit behagelige tøj i bløde materialer, der giver børn mulighed for at bevæge sig frit omkring og udforske omgivelserne og deres egne evner. Derfor sælges et udvalg fra Wheats sortiment på Funky Little Monkey, da det er en side, der har forkælelse og velvære hos de små som sin kernemission. 

Wheat fik sin opstart, da forældrene Charlotte og Peter Galsgaard oplevede, at deres egne børn desværre blev holdt tilbage i deres leg og begvægelser af det tøj, de havde på. Charlotte og Peter besluttede at tackle problemet ved selv at bidrage med et alternativ til det strammende og ubehagelige tøj på markedet. De grundlagde Wheat med en vision om, at børnenes naturlige motoriske udvikling aldrig bør hæmmes af smart udseende men upraktisk tøj – og i dag er Charlotte stadig øverste chefdesigner, som sørger for, at dette aldrig er tilfældet for Wheats kollektioner. Tøjet fremstilles derfor i bløde kvalitetstekstiler, med en rummelig pasform og med mulighed for tilpasning til det enkelte barn for optimal komfort. 

Brugen af bløde tekstiler forhindrer dog ikke tøjet i at eksperimentere med sjove designs, som børnene selv vil være vilde med. Wheats tøj er nemlig præget af spændende, sjove og originale prints og mønstre, som gør det til en leg at vælge tøj om morgenen. Både drenge og piger kan finde nye favoritter i delikate og yderst moderne farvetoner såsom blomme, rosa, grå og blå. Ved både at skabe en designidentitet, som er en vinder blandt børnene, samt fremstille tøj af kvalitetsmaterialer og med pasformer, der begejstrer forældrene, kombinerer Wheat alle de vigtigste komponenter fra børnetøjsuniverset med stor succes. 

Flere Nyheder